Artistieke leiding

  

Dirigent Nick Moritz

Dirigent Nick Moritz

Over: Al tijdens zijn studie aan het conservatorium dirigeerde hij diverse koren en orkesten. Daarbij viel hij op door een bijzondere programmakeus waarin een projectmatige aanpak herkenbaar is. Door zijn brede interesse en feeling voor muziekstijlen weet hij koor en publiek steeds weer te verrassen. Wat te denken van een succesvolle mix van musical- met kerkmuziek, een project als de carmina burana of een themaconcert rond Amerikaanse en Russische mannenkoorzang als begeleiding van folkloredans.Behalve met zijn werk als dirigent, is Nick Moritz actief als organisator, publicist en muziekdocent. Hij was 15 jaar lang recensent voor Tubantia en verzorgt tegenwoordig de muziekinhoudelijke teksten voor het Orkest van het Oosten.

Repetitor Michiel Hinnen

Repetitor Michiel Hinnen

Over: Michiel Hinnen speelt piano sinds zijn 9e. Hij studeerde bij onder andere Jos Kronenberg, Grada Broekhuizen en Tjako van Schie. Aan de Schumann Akademie is Michiel afgestudeerd. De muzikale interesse van Michiel is breed te noemen namelijk van barok t/m 20e eeuw. Hij geeft soloconcerten, maar zijn passie ligt bij het begeleiden van solisten en koren. Hierbij komen naast de klassieken ook andere genres aan bod: van musical tot operette, van Indisch lied tot jazz/rock idioom. Daarnaast heeft hij samen met Iris Verhoog een lespraktijk waar zowel klassiek- als lichte muziek en improvisatie aan bod komen.

Regisseur Richard Sprokkereef

Regisseur Richard Sprokkereef

Over Richard Sprokkereef In 1994 kwam Richard in aanraking met Theater. Hij werd gevraagd om het decor en de kleding te ontwerpen voor een theaterproductie. Nu 30 jaar en diverse theater- en zangopleidingen later is Richard, mede dankzij zijn heldere communicatie en organisatie, een graag geziene fulltime theatermaker/zanger zowel op het toneel als daar achter en werkt samen met amateurs en (semi)professionals. Hij is scriptschrijver, regisseert, speelt of zingt van kleine huiskamerconcerten, mega muziekspektakels tot complete theaterproducties op het gebied van pop, rock en musical. Zo regisseerde hij onder andere de musicals Jesus Christ Superstar, Titanic, De Drie Musketiers en vele andere andere producties. Daarnaast brengt hij zijn eigen muziek uit op alle streamingsdiensten (Spotify, etc.) onder de naam Ri-Style en werkt daarin samen met de muzikanten van oa Frank Boeijen, Stef Bos, Guus Meeuwis en Marco Borsato. Een echte muzikale en creatieve duizendpoot dus. "Mensen raken’ is zijn motto en dat doet hij ook nog eens als (de zingende)trouwambtenaaronder de naam "Trouwen op maat". www.richardsprokkereef.nl