Wij zijn op zoek naar een regisseur voor onze vereniging!

Contract: 2 uur repetitie per week, meer tijdens het werken naar het voorstellingsweekend

Voorstelling: Evita
Aantal uur: 2 uur per week, laatste periode voor de voorstellingen extra repetities in overleg.
Tijdspad: Oktober 2023 gesprekken, repetities van januari 2024 - maart 2025
Plaats: Zutphen
Vergoeding: in overleg

Dit zijn wij

's Gravenstad Muziektheater is de oudste musical en vroegere operettevereniging van Zutphen die dit jaar (2023) 60 jaar bestaat. Met Ciske de Rat, My Fair Lady, Fidler on the Roof en dit jaar the Sound of Music zetten wij verschillende uiteenlopende producties op de planken! 's Gravenstad is een vereniging die gezelligheid en passie combineert met het harde werken dat hoort bij theater maken. De vereniging bestaat uit spelers van verschillende leeftijden tussen de 20 en de 70 jaar, met verschillende acteerniveaus.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een regisseur die bij onze vereniging past. Dat betekent dat we het volgende van een regisseur verwachten: 

- Dat je ervaring hebt met het regisseren van musicalproducties
- Dat je goed om kunt gaan met leden van verschillende acteerniveaus
- Dat je de groep iets kunt bijbrengen
- Dat je met de groep als geheel naar een voorstelling toe kan werken.

Daarvoor krijg je ook wat van ons terug: 

- Elke regisseur mag zijn / haar eigen creativiteit en ideeën in ons proces gooien. Wij deinzen niet snel terug van gekke of ambitieuze ideeën en zijn gemotiveerd om hard te werken met een prachtige voorstelling als resultaat. 's Gravenstad is wel een amateur vereniging, maar de voorstellingen zijn verre van amateuristisch!
- Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en dat er een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden om bij 's Gravenstad Muziektheater te regisseren? Je kan je CV en motivatiebrief opsturen naar secretariaatgravenstad@gmail.com. De vacature sluit op  1 oktober 2023

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 42 en 43.

Voor vragen of meer informatie kan je ook mailen naar secretariaatgravenstad@gmail.com of kijk op onze website www.gravenstad.nl